Hva trenger barna?

Her får du en liten oversikt over annet utstyr barna trenger i barnehagen.

Alle Gaupene skal ha hver sin ryggsekk i barnehagen. Ryggsekken bør være slik at den ikke belaster barnets rygg, og bør derfor ha festereimer foran på brystet og i livet, slik at de sitter godt på en liten barnerygg. Det finnes mange gode tursekker for barn på markedet. Sjekk av og til at sekken er riktig tilpasset barnet.

I sekken vil vi at det skal være: votter/vanter, sokker og ekstra skiftetøy etter årstid. Det er fint med bleie for de barna som bruker det. Det er dere foreldre som har ansvar for at det er ekstra tøy i sekken, og at vått tøy blir tatt ut. Sekkene skal henges på knaggene ute på boden. Sjekk sekken hjemme hver dag.

Ta med en vannflaske hver dag. Denne skal fylles opp og settes i kurv.

Solkrem og kuldekrem. Alle tar med dette hvis de vil at barnet skal bruke det. Barna skal smøres med solkrem før de kommer. Vi smører i løpet av dagen.

Våtservietter/engangskluter, bleier og salve. Barn som bruker bleier tar med dette til barnehagen. Vi vil helst ikke ha up & go bleier, da dette er upraktisk ute. (I perioden hvor barnet slutter med bleie kan de gjerne ha up & go i tillegg til vanlige bleier). Vi gir beskjed når det er tomt for våtservietter eller bleier.